Локо Пд заплаши с бойкот финала за Купата заради Станислав Тодоров

снимка: lokomotivpd.com

 

Локомотив (Пловдив) може да бойкотира финалът за Купата на България и да не се яви за последния мач от турнира в Бургас, утвърден официално вчера за датата 16 май от 19:00 часа, съобщи административният директор на клуба Атанас Узунов.

 

"Този вариант е обсъждан и със собственикът Константин Динев и е възможно да се стигне и до там, ако съдийската комисия и шефът й Коце Костадинов не отмени наряда на Станислав Тодоров и не назначи друг арбитър. Това съобщих на членове на съдийската комисия още вчера, веднага след утвърждаване на името на Тодоров", коментира Узунов, специално за LPortala.net.

 

"Нямаме нищо против името на този съдия, дори предложихме да бъдат разменени с Таско Тасков, който ще ръководи мачът ни с Левски в събота.

 

Не е сериозно, вариантът за финал в Стара Загора да бъде отхвърлен заради 100-километровото му разстояние с Пловдив, а в същото време да бъде назначаван съдия, който е на по-малко от 40 километра от Разград.

 

Това, че същия този рефер свири първия мач за сезона на двата отбора и ни отмени чист гол Каварна изобщо няма да го коментирам" добави още бившият топ-арбитър на България.