Бербатов показа с кои негови изпълнения се гордее (Видео)

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов показа с кои от своите изпълнения се гордее най-много.

 

В последно време Бербатов не е част от отбора на Манчестър Юнайтед, като сър Алекс все по-често показва нагледно, че няма нужда от българина.

 

Постепенно Бербо изобщо не попада в групите за мачовете, което му остави по-вече свободно време, което той прекарва в социалните мрежи и facebook. Бербатов поддържа близък контакт с феновете, като показа свои собствени рисунки.

 

За последно Бербо показа две клипчета с много красиви негови отигравания. Едното от тях е емблематично и е от 2008 година, когато Бербо с магически финт на аутлинията излъга защитник на Уест Хями подаде на Кристиано Роналдо, който се разписа във вратата на „чуковете".

 

"Това е просто техническо умение. Често пробвах този финт на тренировки и реших да го приложа и в самия мач. Вижте как се получи, не е зле", написа Бербато като коментар за собственото си изпълнение.

 

 

 

Второто клипче показва страхотна многоходова комбинация в тим на Байер Леверкузен, като в крайна сметка Бербо излиза сам срещу Оливер Кани бележи за 1:0 в дербито между Байер Леверкузен и Байерн Мюхнен.

 


"Всичко опира до отборната игра. Някои хора никога няма да го разберат. Само благодарение на отбора даден футболист може да блесне и да покаже какво може. Това е добър пример. Беше преди доста време, но все още изглежда добре", коментира Бербо.