Интересните футболни прогнози за Ливърпул - Лудогорец

Тази вечер футболните фенове определено имат повод за радост. Днес се завръща Шампионска лига, като след дълго чакане от 2007 година българските фенове отново ще гледат роден отбор в груповата фаза - Лудогорец.

Неутралните запалянковци също трябва да са доволни, защото 5-кратният победител в турнира Ливърпул също се завръща на европейската сцена, като именно мърсисайдци са първият противник на "орлите". Срещата е от 21:45 часа на "Анфийлд" и привидно не предлага интересни футболни прогнози, но след обстоен анализ нашият екип реши да заложи на няколко изненади тази вечер.

Болшинството от букмейкъри предлагат изключителен коефициент за победа на Лудогорец в дебютния за тима двубой в Шампионска лига, като средната ставка е 17. Може да звучи абсурдно, но във футбола всичко е възможно. Ливърпул пръсна над 100 милиона паунда за трансфери, като отборът все още не е обигран напълно, което си пролича в мачовете срещу Манчестър Сити (1:3) и Астън Вила (0:1, и то на "Анфийлд").

Отборът е уязвим при контраатаки, а Лудогорец разполага с изключително бързите Мисиджан и Михаил Александров, които вече се доказаха срещу топ европейски отбори през миналата година. Цялото напрежение е върху Ливърпул преди двубоя, като всичко друго освен убедителна победа за мърсисайдци, ще бъде счетено за огромна изненада. Именно на изненадата залагаме при избора си за победа на Лудогорец. Ставката за двоен шанс X2 е 4.50, което също не е за изпускане.

Сега да се насочим към по-възможните за печалба спортни прогнози. Ливърпул ще натиска сериозно в двубоя, като в това се изразява и самият стил на отбора - много подавания, остри атаки и чести удари и центрирани. Така, един от залозите ни е за победа на Ливърпул при корнерите, а ставката "корнери хендикап -3.5" в полза на английския гранд варира между 1.8 и 2.00 (включително азиатски хендикап). Корнер преди 08:00 минута на двубоя е оценен на 1.83.

В последния си мач в първенството Лудогорец показа уязвимост в защита и честите нарушения доведоха до много картони в полза на Лудогорец. Над 3.5 картона в двубоя е оценено на 1.83 коефициент, което също е един отличен залог.

Накрая завършваме с друг интересен залог. До момента в Премиършип Ливърпул изигра 4 двубоя, като единственият случай, в който не допуснаха гол, беше срещу Тотнъм, най-вече заради добрия Миньоле. Лудогорец да отбележи във вратата на Ливърпул е оценено на 2 коефициент. Очакваме "орлите" да отбележат гол на легендарния "Анфийлд".

Всичко преди мача Ливърпул - Лудогорец можете да видите на ТОЗИ ЛИНК!