Емисар на Динамо впечатлен от Лудогорец

снимка: Булфото

Лудогорец е страшен отбор, възкликна емисарят на Динамо Загреб Дамир Кръжнар.

 

Двата тима се срещат още във втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Хърватинът проследи победата на българите с 3:0 срещу румънския Динамо.

 

"Играха много по-агресивно в сравнение с първия мач, в който ги наблюдавах. Смятам обаче, че Лудогорец не могат да задържат тази форма още 2 седмици. Не са разпределили силите си. Освен това открих проблеми в защитата им", сподели помощникът на треньора Анте Чачи, цитиран от "Стандарт".

 

На друга вълна обаче са в Загреб. Ръководството на Динамо се кръсти Тотнъм да продаде Лука Модрич на Реал Мадрид. Сделката е за 40 млн. евро, а от тях 2 млн. ще влязат в касата на хърватския клуб.

 

Става въпрос за процентите по изграждането на Лука като футболист. Те се полагат само при трансфер от една в друга страна. Затова на Максимир се молят Модрич да не премине в Манчестър Юнайтед.

 

Треньорът Чачич пък забрани картите в Динамо. Според спеца те изморяват футболистите. Разрешен е плейстейшънът, тъй като играчите могат да се забавляват и в легнало положение.