Анчелоти очарован от Гарет Бейл

снимка: БТА/AP

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана очарован от изявите на Гарет Бейл, който изнесе превъзходен мач при 7:3 над Севиля на “Сантяго Бернабеу” снощи.

Уелсецът блесна с два гола и две асистенции за “лос меренгес”, изнасяйки първия си по-голям мач пред собствена публика.

Британецът стартира бавно кариерата си в Мадрид след трансфера от Тотнъм, а след като претърпя и две леки контузии, футболист №1 на Висшата лига за миналия сезон започна да демонстрира истинските си качества.

“Мисля, че днес всички видяха истинския Гарет”, не скри задоволството си Анчелоти.

“Той игра наистина добре, показвайки фантастични умения. На него му трябваше време, за да се адаптира, но сега, когато вече няма и физически проблеми, той започна да се подобрява и да трупа увереност. Гарет ще бъде много важен футболист за нашето бъдеще”, добави италианецът.

Реал Мадрид поведе с 3:0 срещу андалусците, но “белите” допуснаха Севиля да намали до 3:2 на почивката. Нещо, което Анчелоти обясни със загуба на фокус.

“Мачът беше луд. Започнахме много добре, но загубихме концентрация и Севиля се върна в двубоя. В офанзивен план стояхме добре и вкарахме много голове. Станахме свидетели на чудесни изпълнения в индивидуален план, особено в предни позиции”, заключи Карлето.