Тити Папазов призова България да спаси Левски

снимка: Булфото

Старши-треньорът на Левски Константин Папазов продължава да прави всичко по силите си, за да помогне на баскетболния си отбор да се спаси финсово, след като КТБ беше обявена в несъстоятелност и се очаква официалното обявяване за фалит на банката.

Както е известно, от миналия сезон финансовата институция застана зад "сините", а заради финансовите средства, предоставени от Цветан Василев, Левски беше включен в Адриатическата лига.

Днес пък клубът понесе поредния си тежък удар, след като изцепките на феновете на отбора в мача с Партизан струваха 5 500 евро и 2 мача без публика, което ще удари сериозно в касата на закъсалия финансово клуб.

Константин Папазов обаче не спря да се опитва да събере средства за отбора си. Поради тази причина той се завърна и в предаването "ВИП Брадър".

Баскетболният треньор беше част от предаването за месец, след което напусна, зад а изпълнява функциите си начело на отбора. По информация на sporta.bg, всички спечелени от него средства са вкарани в издръжката на баскетболния клуб.

Тази вечер е финалът на предаването, като Константин Папазов излезе на сцената заедно с един от финалистите - Wosh MC. Двамата изпълниха популярна песен на рапъра, като двамата, заедно с екипа на Wosh, излязоха със сини фланелки, на които пишеше DMS LEVSKI, както и номерът, на който трябва да бъде изпратен SMS - 17 777.