Тръст Синя България помага на БК Левски с две инициативи

снимка: facebook/ Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)

Тръст Синя България се включи активно в събирането на средства за баскетболния Левски, и в търсенето на спонсори за клуба, които да подсигурят бъдещето му в по-дългосрочен план.

Цялата „синя“ общественост се опитва да намери пътя за спасение на шампионския тим на Левски, спечелил три купи през миналия сезон, и участник в престижната Адриатическа лига през настоящия.

Тръстът организира две инициативи за подпомагането на Левски, като първата от тях е още в понеделник, на 27 октомври, и в нея ще се включат треньорите, и футболисти и баскетболисти от първия отбор на „сините“.

Какво: Благотворителна вечер, на която ще се продават абонаментни карти за мачовете на Левски от Адриатическата лига на цена 40 лева и ще се приемат дарения за баскетболния клуб.

Кога: 27 октомври, понеделник, 18:30 часа.

Къде: Билярд клуб „Стикс” в подлеза на НДК, в близост до фонтаните.

Бонус: Домакините от билярд клуб „Стикс” дават отстъпка от 10% на закупилите карти, а в края на благотворителната вечер ще дарят и 10% от направената сметка на БК Левски. Партньор на събитието са ресторанти „Виктория”.

Тръст „Синя България” инициира и специална дарителска кампания за закупуването на рекламно време за тръста на LED системата по време на мачовете на Левски в Адриатическата лига, излъчвани в ефира на БНТ.

Присъствието на тръста в подобна инициатива цели да популяризира идеите му сред обединената левскарска общност и ще ни сплоти в голямата ни цел – връщането на ФК Левски на народа.

Даренията за закупуването на рекламно време се приемат по банков път (Сдружение „Синя България”, IBAN: BG14UNCR70001521759583, BIC: UNCRBGSF) или чрез PayPal (levski@sinyabulgaria.org). Необходимо е да посочите, че дарението се прави за закупуване на рекламно време в мачовете на баскетболния клуб.