Тити Папазов: Щастлив съм, че феновете са с нас

снимка: Булфото

Старши-треньорът на Левски Константин Папазов изрази радостта си от подкрепата, която той и неговите възпитаници са получили по време на загубата със 17 точки разлика от Будучност тази вечер в зала "Универсиада".

Както е известно, баскетболният тим на "сините" е в сериозна финансова криза и търси генерален спонсор, след като активите на КТБ бяха замразени и отборът няма да бъде издържан от Цветан Василев.

Въпреки тежката криза обаче отборът е подкрепян от своите фенове, които днес бяха над 1500 в зала "Универсиада.

"Тази публика е доказателство, че Левски трябва да го има. При загуба със 17 точки виждате каква подкрепа", каза емоционалният треньор на баскетболните шампиони.

"Безкрайно съм щастлив, че в този тежък момент тези фенове са с нас. Тази любов може само да ни задължава.

Загубате е абсолютно реална. Нямаше как да бъде победен Будучност с чисто баскетболни аргументи. Имахме своите добри моменти в мача, но те бяха твърде епизодични, за да постигнем позитивен резултат.Отсъстват и трима наши основни играчи и ралзиката в класите е очевидна.

Отборът работи много добре, въпреки изключително тежкото финансово състояние. Всички се стараят и показват висок морал.

Що се отнася до Станимир Маринов, то се надявам, че ще надделее логиката и човечността. Трябват компромиси и от трите страни, за да не се допусне Маринов да не играе в дълъг период от време", каза Папазов по отношение на трансфера на баскетболиста при "сините", който се бави вече няколко седмици заради неуредица между клубовете.