Левски приема Будучност, Тити се присъедини към тръста "Синя България"

снимка: Булфото

Левски приема Будучност Подгорица в неделя от 18 часа, във второто си домакинство от АБА Лига.

"Сините" спечелиха миналата седмица срещу Мега Визура, но утре ще имат доста по-тежка задача, срещу непобедения дотук тим от Черна гора.

"Посрещаме един от фаворитите в Лигата, който винаги е играл важна роля в нея. Липсва ни Брандън Хийт, но нашата главна цел е младите играчи да се развият през този сезон и да играят на по-високо ниво, каквото ни предлага АБА Лига", заяви старши треньорът на Левски Константин Папазов.

"Публиката ще се опита да ни помогне да се противопоставим на Будучност, като се надявам трибуните да са пълни в неделя. Имаме много желание и ще вложим максимално старание в търсене на успех, но Будучност е в ролята на абсолютен фаворит в София," добави той.

В дните преди мача Папазов се присъедини към тръст "Синя България". Той се срещна с управителния съвет на тръста, като беше обсъдено как "Синя България" може да помогне в тежкото положение, в което се намират столичани.

В началото на следващата седмица тръстът ще обяви серия от инициативи за подпомагането на Папазов и момчетата му. Продажбата на карти за мачовете от Адриатическата лига върви с пълна сила. Те са с цена 40 лева и включват всички домакинства от Адриатическата лига.

Карти могат да се закупят от офиса на тръста на ул. Юри Венелин 32 в София, от магазините на "Герена" - ул. "Тодорини Кукли" 47 и на НКП на бул. "Тодор Александров" 23 и офисите в зала "Универсиада".

Будучност пристига в София днес следобед и ще тренира от 20 часа в зала "Универсиада". Преди това, от 18.00 часа, своето занимание ще проведе и Левски, като последните му минути ще бъдат открити за медиите. Срещата е в неделя от 18 часа в зала "Универсиада".