ВИДЕО: 17-годишно момиче засрами мъжете във фитнеса

Мислите си, че сте в отлична форма и спортувате често? Вижте видеото по-долу и преценете на какво ниво сте спрямо това „крехко" 17-годишно момиче.

 

Както заглавието на клипа подсказва, то „изпълнява упражнения, които повечето мъже не могат на направят".

 

Ако пък в действителност сте в добра кондиция, можете да пробвате да повторите нейната кратка програма, но със сигурност няма да ви бъде лесно.

 

Фитнесът на младата госпожица започва с 5 лицеви опори на халки, след което тя прави няколко движения с тях, докато е в същата позиция.

 

След това предстои изтласкване на шест щанги с тежест от 25 до 65 килограма (забележете - без клякане), после идва ред на добре познатите упражнения с лост с различен захват.

 

И ако това не ви стига, 17-годишната девойка продължава с пълни набирания, за да премине отново към халките, този път с повече прилика с гимнастическите програми.

 

Богатото представление на младото момиче впечатлява и с 5 лицеви опори от челна стойка, което е просто невероятно, дори при факта, че краката ѝ се опират в стената.

 

Изобщо видеото по-долу предоставя достатъчно материал за тези, които имат нужда да разберат към какво трябва да се стремят по отношение на физическо усъвършенстване.

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите