Отива ли Петев в Динамо (З)?

снимка: Булфото

Броени часове след уволнението на треньора на Динамо (Загреб) Бранко Иванович медиите в Хърватия обявиха Ивайло Петев за абсолютен фаворит да поеме закъсалия гранд.

 

Информацията на медиите съвпадна и с пристигането на 4-кратния шампион на България в Загреб, като се смяташе, че той е в столицата на Хърватия, за да преговаря за личните си условия и да поеме тима.

 

По последни данни обаче посещението му няма нищо общо с уволнението на Иванович, като Петев е в Загреб, за да гледа на живо срещата на местния тим срещу ПСВ от група "B" на Лига Европа. И двата тима вече бяха победени от Лудогорец, който е лидер в групата.

 

"Когато Динамо игра с Лудогорец в София, Здравко Мамич ме покани да гостувам за следващия двубой на Динамо срещу ПСВ в Загреб. Затова съм тук", кратък бе Петев, а неговата теза беше подкрепена от собственика Мирко Баришич.

 

Все пак възможността той да поеме Динамо продължава да съществува, като президентът не затвори вратата за българския треньор, който стана известен в цял свят с абсурдното събличане на "Герена".

 

"Той е интересен вариант за нас, но в момента е тук в качеството си на гост на клуба. Не сме го викали сега, за да ни става наставник", изрази мнение Баришич.