Нов хаос в Левски: Тони Здравков не бил треньор

снимка: БТА

Обявеният за нов треньор на Левски Антони Здравков призна пред камерата на TV7, че няма право да води клуба.

 

Специалистът в момента е директор на детско-юношеската школа на "сините" и докато е такъв не може да извежда отбора в официален мач.


"Това, което днес говорих с г-н Батков, беше дали имам желание и възможност да помогна с каквото мога на клуба. Аз му отговорих, че аз съм на работа в Левски и щом мъжкия състав има нужда от мен, аз съм готов да помогна. По принцип обаче аз нямам право да водя отбора на Левски, докато се водя директор на ДЮШ", заяви Здравков.


Специалистът призна, че на този етап ще помага на Елин Топузаков и на Мариян Христов със съвети, но реално няма да ръководи тренировъчния процес.

 

"Доколкото знам Йоканович все още не е разтрогнал договора си и съответно не може да бъде назначен нов старши-треньор", каза наставникът.


Той заяви още, че изобщо не се е замислил върху офертата на Тодор Батков. "Тук е минал моя живот. Единствената ми мисъл е час по-скоро отборът да излезе от тази тежка ситуация", коментира Антони Здравков.


Специалистът е на мнение, че Ивайло Петев при всички положения се чувства неудобно. "За първи път виждам такова нещо. Определено ситуацията е неприятна", завърши Здравков.