Валери Божинов предложен на Лацио?

Бившият български национал Валери Божинов може и да продължи кариерата си в елитния италиански лацио, след като информации от Ботуша сочат, че той е бил предложен на римския гранд.

 

Както е известно, българинът остана без отбор, след като беше уволнен дисциплинарно, но днес агентът на играча коментира, че Валери още е играч на Спортинг Лисабон, въпреки че отборът вече прекрати договора му.

 

Независимо от развитието на казуса около контракта на нападателя с "лъвовете", Паломба продължава да търси нов отбор за своя клиент, като го е предложил дори на Лацио, според италианските медии.

 

Лацио имаше проблеми на трансферния пазар през това лято, като не привлече така нужния нападател, а в същото време Козак премина в Астън Вила, оставяйки римляните без голмайстора от Лига Европа.

 

Мирослав Клозе пък има желание да смени клубната си принадлежност след края на сезона, като това е накарало Паломба да предложи своя клиент. Засега няма отговор от страна на Лацио.

 

Шансовете за трансфер обаче са минимално, след като последният отбор на Бож беше Виченца, който се озова в третия ешалон на италианския футбол.