Неделев е бил в Залцбург за преговори, умува над още две предложения

снимка: botevplovdiv.bg

Младата надежда на българския футбол Тодор Неделев е бил в Австрия, където е водил преговори с местния колос Ред Бул Залцбург, който е един от отборите, които искат да вземат национала на България.

 

Днес стана ясно, че той не е в Пловдив, като първоначално се смяташе, че е напуснал без позволението на отбора, но впоследствие информацията беше опровергана.

 

На завръщане от Австрия Неделев призна, че е бил там за преговори, като в същото време опроверга информациите, че е разговарял с представители на Арсенал и Тотнъм, които според медиите в Италия са най-близо до крилото.

 

"Австрийците пратиха самолет за мен и аз отидох в Залцбург, където на място преговарях за личните си условия. Сега обаче не мога да ви кажа нищо конкретно", сподели Неделев.

 

"Нямам оферти от Тотнъм и Арсенал, както се пише в българската преса. Имам три предложения, едното от които е от Ред Бул Залцбург.

 

Другите два тима не искам да ги казвам. Единствено австрийците са склонни даме оставят в Пловдив до зимата, ако подпиша с тях. Другите ме искат веднага", каза още Тошко.