Йоканович отсече: Няма да си тръгна от Левски без борба

снимка: Булфото

Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович заяви след равенството - 1:1 с Литекс в дербито от 5-ия кръг в А група, че мачът е бил на кантар и отборът му е можело както да спечели, така и да си тръгне победен от Ловеч.

 

Сръбският специалист бе категоричен, че той и футболистите му ще се борят, за да започнат да радват феновете, които преди мача изразиха безрезервната си подкрепа към Йоканович.

 

Наставникът на "сините" също така даде ясно да се разбере, че няма никакво намерение да си тръгне от Левски без борба.

 

"Ние сме Левски и за нас винаги има една цел - три точки от всеки мач, така че една не ни устройва. Мисля, че се получи добър, класен мач. За нас лошото е, че след като вкарахме гол, веднага допуснахме да ни изравнят. Мисля, че както можехме да победим, така и да загубим", коментира Йоканович.

 

На въпрос дали има подобрение в играта на Левски в сравнение с мача с Берое, Йоканович отвърна: "Не сме победили нито днес, нито срещу Берое, така че трудно можем да кажем кога сме били по-добри. Но аз искам да се борим, защото без борба няма да стане и играчите трябва да го разберат.

 

Аз лично нямам намерение да се предавам и ще се боря за по-добър Левски заради клуба, заради играчите, а вече и заради привържениците. Не съм дошъл тука, за да си тръгвам след толкова кратко време", така сръбският специалист коментира слуховете, че е започнал да мисли за напускане.

 

"Няма да се предам без борба, това трябва да е ясно", отсече Славиша Йоканович.