Бъдещето на Иван Иванов се решава след мача с Лудогорец

снимка: БТА

Верона не се отказва да преследва втори български национал, след като вече уреди привличането на вратаря на Твенте Николай Михайлов, пишат медиите в Италия.

 

Новакът в Серия А успя да уреди без пари стража на „лъвовете" и сега може да се съсредоточи върху трансфера на Иванов, за когото е ясно, че иска да напусне Партизан.

 

Бъдещето на юношата на Македонска слава ще се реши именно след края на мача реванш от трети предварителен кръг на Шампионската лига между българския шампион Лудогорец и „гробарите" в Белград.

 

Верона се дуелира за подписа на Иванов с швейцарския първенец Базел, който обаче вече веднъж удари на камък в опита си да го привлече.

 

Козът на италианците е по-високото годишно възнаграждение, което са готови да плащат на Иванов, а и той няма да има нищо против да се подвизава в Серия А.

 

Предимството на Базел е, че участва в Шампионската лига, като от 20:00 часа днес ще гостува в Тел Авив на Макаби за реванша от третия предварителен кръг (първият мач завърши с победа 1:0 за любимия тим на Роджър Федерер).

 

Според медиите на Апенините желанието на Верона да се сдобие с втори български национал ще се изпълни и от новия сезон може да следим Серия А с двойно по-голям интерес.