Чистаката на Сираков започна с Влади Гаджев

снимка: Булфото

Спортно-техническият директор на Левски Наско Сираков заяви, че Владимир Гаджев повече няма да е част от първия състав на "сините" и от утре ще тренира със юношите.

 

„Владимир Гаджев от утре почва да тренира с юношите. Искаме да наложим млади футболисти и нови лица в отбора.

 

Станислав Ангелов остава в отбора, защото се отнася професионално към задълженията си", обясни Сираков, като заяви, че някои от футболистите ще бъдат освободени утре.

 

Спортният директор на Левски добави, че се надява след утрешната тренировка да е ясно името на наследника на Николай Митов на поста старши-треньор.

 

За най-вероятен нов наставник на тима се смята сърбинът Сале Янкович, но Сираков заяви, че има и други варианти.

 

"Говорих с много треньори, всичките са и близо, и далеч до отбора. Надявам се утре до следобедната тренировка да се знае името на новия ни треньор. Сега говорих по телефона на много езици, не само на сръбски", заключи Сираков.

 

Някои от футболистите на Левски разговаряха с малкото привърженици, които днес бях на "Герена". Самият Гаджев потвърди пред тях, че повече няма да е част от тима.

 

Sporta.bg припомня, че Гаджев, който в един момент дори носи капитанската лента на Левски, на няколко пъти бе пред раздяла с Левски. Това лято той имаше оферта от Китай, но я отказа.