Сефте: Арестуваха пияния побойник Пол Гаскойн

Легендата на английския футбол Пол Гаскойн продължава със скандалното си поведение, което неизбежно привлича вниманието на медиите в световен мащаб.

 

Последната изцепка на Газа е арестът му по обвинение в непристойно поведение на железопътна гара в Хертфордшир в пияно състояние.

 

Според информация на местната полиция „предполагаемо пиян мъж е бил в опасност за собственото си здраве и това на околните вечерта в 10:30 часа".

 

Полицията веднага пристигнала на мястото на събитието и арестувала Гаскойн заради неконтролируемото му поведение, очевидно пиянство и нарушаване на обществения ред.

 

Каква е причината за непристойното поведение на Гаскойн?

 

Той хванал един от полицаите за гърлото, след което е ударил по лицето бившата си жена Шерил Гаскойн, която се опитала да го озапти.

 

Гаскойн бил пуснат под гаранция 12 часа след като бил задържан.

 

Sporta.bg припомня, че по-рано през годината Гаскойн увери, че е готов на всичко, за да се излекува от алкохолизма си, защото здравето му е сериозно застрашено от зависимостта към чашката.

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите