Хубавата Маша се напрегна заради Григор (СНИМКИ)

галерия:

снимка: Guliver/Getty Images

Приятелката на Григор Димитров - Мария Шарапова, може и да отпадна от Уимбълдън, но засега продължава да е в английската столица и по всичко изглежда ще остане, за да гледа изявите на българина.

 

Красивата рускиня беше засечена на корт №3 в лагера на Димитров по време на неговия мач срещу Грега Жемля. В момента двубоят е прекратен заради дъжд, а резултатът е 2:2 в сетовете и 8:9 за словенеца при сервис на Гришо.

 

Това е и вторият случай, в който Маша гледа на живо среща на своя любим, като преди това тя "дебютира" с победа по време на турнира от сериите ATP в Куинс.

 

Рускинята беше в компанията на приятелка и наблюдаваше много внимателно играта на Григор, който по време на целия двубой показа игра на приливи и отливи, като дори пропусна цели 14 точки за пробив.

 

Всъщност, двубоят отдавна трябваше да е приключил, но в 4-ия гейм Гришо не оползотвори 7 възможности за пробив, докато още при първата си Жемля реализира брейк и спечели сета.

 

Мария наблюдава срещата много внимателно, като особено в решителната част реагираше много бурно на всяка точка, като се радваше искрено най-вече при двата спасени мач-пойнта от страна на Григор.

 

Срещата между двамата може да се доиграе и утре. При условие, че това стане, със сигурност бившата №1 ще може да даде някой друг съвет на колебливо представящия се Димитров.

 

 







 

Мария Шарапова следи зорко сервиса на своя приятел Григор Димитров!