Шеф на Партизан не пуска Иван Иванов в чужбина

Българският национал Иван Иванов ще остане в редиците на сръбския шампион Партизан Белград и през следващия сезон.

 

Това заяви спортният директор на „гробарите" Албер Над пред местните медии.

 

"Иван Иванов е играч на Партизан за още една година. Той е важна част от състава. Няма какво повече да кажа", категоричен бе Над.

 

"Всички искат в Милан или Челси. Желанията са едно, а реалностите друго", допълни шефът в Партизан.

 

Sporta.bg припомня, че Иван Иванов има желание да заиграе в чужбина. Той е един от най-постоянните играчи на сръбския шампион и дори попадна в идеалния отбор на местния шампионат.

 

Интерес към него не липсва. Според различни информации бранителят бе желан от доста класни тимове, сред които турският Бешикташ и руският Кубан. В тима от Краснодар играе капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов ижеланието на руснаците бе да съберат двамата съотборници.

 

Дори испанският Бетис имаше апетити към бившия защитник на ЦСКА.

 

За шампионите най-удачният момент Иванов да бъде продаден е това лято, тъй като през следващото той вече ще е свободен агент и ще си тръгне без пари.

 

По всичко обаче изглежда, че Русия ще трябва да остане още една година в Белград. Преди дни президентът на Партизан Драган Джурич също сподели, че не смята да го продава.

 

Утре Иван Иванов трябва да се присъедини към лагера на своя отбор в Златибор. Той получи по-дълга почивка от своите съотборници заради азиатското турне на националния отбор.