Серина се заяде с Шарапова заради Гришо

Българският мъжки тенис се намира в най-добрите си моменти заради прекрасното представяне на Григор Димитров на кортовете по света.

 

Има нещо, което също кара мнозина българи да се гордеят с Гришо и това е именно връзката му с руския секссимвол на тениса Мария Шарапова.

 

Не само това, но Григор преди това бе хванат няколко пъти да излиза със Серина Уилямс без двамата да са показали нещо сериозно.

 

Сега обаче Серина Уилямс се изказа много остро срещу Шарапова и то по адрес на Григор Димитров. Еми доживяхме двете най-актуални тенисистки в последните пет години да се карат заради наше момче.

 

Серина говори много интересни работи в американското списание „Ролинг Стоун". Тя се заяде с Шарапова като я нарече „досадница", а Григор бил „човек без сърце".

 

"Тя (Шарапова) започва всяко свое интервю с едни и същи думи - аз съм толкова щастлива, аз съм такава късметлийка, о, ти си толкова досадна, бих добавила аз. Тя пак няма да получи покани за готините партита. И ако толкова иска да бъде с човек без сърце - да си се занимава с него, а не само да се обяснява пред медиите".

 

Изглежда Григор е отрязал Серина, която според повечето специалисти, просто не е в неговата категория. Затова сега американката иска да се заяжда с българина. На Гришо обаче това изобщо не му пука, а вече цял свят започва да бъде прехласнат от неговия омагьосващ чар.

 

Първо сестрата на принцеса Кейт - Пипа Мидълтън, обяви Григор за "горещ и хващащ окото".
След това момичетата, подаващи топките на турнира в "Куинс клуб", буквално плакаха след загубата на Димитров от Хюит,

 

Вчера пък 22-годишният хасковлия привлече погледите на дамите от St George's Hill Ladies Lawn в Бъкингамшир по време на тамошния демонстративен турнир.

 

След загубата си от Янко Типсаревич, Димитров беше наобиколен за снимки от и елегантни британски дами, за които очевидно Григор е нещо повече от тенис талант.