Вижте как Шарапова стиска палци на Григор

галерия:

Григор Димитров стартира с победа на един от любимите си турнири в Куинс (Лондон), след като вчера, макар и трудно, отстрани първата ракета на Израел Дуди Села.

 

Това, което направи огромно впечатление на всички обаче, този път не бе играта на Григор Димитров, a присъствието на трибуните на неговата приятелка Мария Шарапова - нещо, което се случва за пръв път досега.

 

За Гришо не може да се каже същото, защото още преди връзката им да бъде разкрита от папараците, той на няколко пъти бе забелязван да се крие по задните редове на мачове на Шарапова, докато чаровната рускиня за първи път лично подкрепи своя възлюбен.

 

За разлика от любимия си Маша, на която вече не се налагаше да пази тайна и да прикрива чувствата си, следеше с интерес срещата и пламенно подкрепяше 22-годишния хасковлия, който в крайна сметка я зарадва с победа.

 

Съвсем разбираемо фотографите и телевизионните оператори отделиха подобаващо внимание на г-ца Шарапова, която в началото бе малко резервирана, но след това се отпусна и дари всички с очарователната си усмивка.

 

Самият Гришо пък призна след мача, че се чувства много по-уверен, когато Мария се намира близко до него.

 

Вижте я и вие в целия ѝ блясък в нашата галерия.