Новият треньор на ЦСКА направи дубъл в Словения

Воденият от Дарко Миланич словенски шампион Марибор спечели Купата на страната за рекорден осми път в историята си.

 

На финала на турнира шампионите се наложиха над финиширалия на второ място в първенството НК Челие с 1:0.

 

Агирн Ибраими реализира победното попадение в мрежата на Публикум в 44-ата минута и на практика донесе трофея за шампионите.

 

През сезон 2012/2013 Марибор триумфира с титлата в местното първенство за рекорден 11 път, като вече има и 8 трофея от турнира за Купата на Словения.

 

Sporta.bg уточнява, че медиите в страната прогнозираха, че Дарко Миланич ще напусне тима по най-добрия възможен начин, ако донесе дубъл, след което ще се насочи към „Българска армия", за да поеме ЦСКА.

 

Все още официални преговори между него и „Титан" не е имало, но ситуацията ще се изясни напълно в близките дни, тъй като Миланич изчакваше именно финала за Купата, преди да започне да мисли за следващата си работа.

 

На 6-ти юни ЦСКА се събира за първа тренировка след кратката почивка и тогава вече трябва да има яснота около треньорския пост.

 

При всички положения италианският кондиционен треньор Роко Перота ще остане в ЦСКА, което не е изненадващо, предвид факта, че той се слави като един от „любимците" на „Титан".

 

Sporta.bg припомня, че днес се появиха информации за белгиец, който е предложен на собствениците на "армейците" като евентуален наследник на Милен Радуканов.