Тайсън Фюри отново отвори уста против Кобрата

Вероятният следващ опонент на Кубрат Пулев Тайсън Фюри отново отвори уста против българина, заявявайки, че "никой в света" не знае кой е той.

 

Промоутърите на двамата боксьори продължават да преговарят за мач помежду им, който трябва да излъчи и един от следващите съперници на световния шампион Владимир Кличко.

 

Промоутърът на Кобрата Кале Зауерланд призна, че дори има шанс софиянецът да "гостува" на Фюри в Англия, като се очаква всичко да стане ясно до 1 юни.

 

Тайсън Фюри от своя страна отново демонстрира, че рядко има задръжки в приказките си, за пореден път атакувайки словесно действащия европейски шампион в тежка категория.


"Никой в света не знае кой е Кубрат Пулев. Той и Хелениус (Роберт, б.а.) са хора, които не са имена извън Германия и собствените им държави", изригна Фюри.

 

Британецът все пак призна, че има нужда от мач с Кубрат Пулев, за да си заслужи правото да бъде претендент на Владимир Кличко.

 

"Това е единственият шанс да стана претендент за световната титла. Но не мога да го нарека голям мач", изказа се отново Фюри.