Ракетата и Тръмп почват кампанията си в София на 8-и юни

снимка: БТА

Две от най-големите звезди в снукъра Рони О'Съливан и Джъд Тръмп ще започнат участието си на PTC VICTORIA BULGARIA OPEN на 8-и юни, след като стана ясен жребия за турнира, който ще се проведе на 6-9 юни в зала "Универсиада".

 

Както вчера ви съобщихме, Ракетата ще бъде голямата изненада за българските фенове, които миналата година имаха удоволствието да се насладят на всички най-добри играчи, но през тази ще видят на живо идола на всички любители на джентълменската игра.

 

Ракетата изтегли лесен жребий за втория ден на турнира, като ще се изправи срещу аматьора Майкъл Уайлдър, който е извън топ 50 на световната ранглиста. Неговият двубой няма да започне преди 12:30 часа.

 

Миналогодишният победител в турнира Джъд Тръмп е амбициран да защити трофея си във второто издание на надпреварата, а той почва срещу Сандерсон Лам в първия кръг. И неговия двубой е след 12:30 часа.

 

Бившият световен шампион Марк Уилямс, който направи слаб сезон, започва турнира с Вини Калабрийс, а легендата Джими Уайт - срещу Андрю Паджет.

 

На 7-и юни също ще видим голяма част от снукър елита, като Питър Ебдън и Бари Хоукинс се изправят съответно срещу Гари Уилсън и Алекзандер Урзенбахер. Г-н "147" от миналогодишното издание на турнира Том Форд играе срещу Сам Харви.

 

Голяма част от играчите в топ 16 ще се изправят срещу българи, като тяхните мачове може да видите на този линк, докато в първия ден от основната схема (07.06.) ще видите още Матю Стивънс, Джак Лисовски и много други.

 

Пълната програма на турнира може да видите тук!

 

Ако сте истински снукър фен и желаете да получавате компетентна информация за света на любимата игра, харесайте страницата във Фейсбук Snooker PTC Bulgaria!


Само в нашия специализиран сайт Snooker.Sporta.bg можете да се запознаете с българските майстори на щеката и да получите актуални новини за предстоящия турнир от сериите РТС в София.