Ракетата към българските фенове: Елате да ме гледате! (ВИДЕО)

Голямата новина за българските фенове на снукъра е факт - Рони О'Съливан ще дойде в София за турнира от Европейското турне на Players Tour Championship (PTC) Victoria Bulgarian Open.

 

Ракетата спази обещанието си да продължава да се състезава, след като по-рано този месец стана световен шампион за 5-ти път в театър „Крусибъл".

 

Sporta.bg знаеше за идването на Рони в България от няколко дни, но изчака преди да разпространи информацията, за да стане готово видео обръщението му, което можете да видите по-долу.

 

Очаквайте от утре специалната игра на Sporta.bg със снукър въпроси, в която можете да спечелите страхотни награди всеки ден.

 

Както и миналата година, така и сега, сме ви приготвили 15 въпроса за джентълменския спорт, които ще пускаме по 1 на ден от утре до началото на големия турнир в зала „Универсиада".

 

Всеки ден един участник, отговорил правилно, ще спечели билет за финала, а друг - щека или топка с подписа на негов любим майстор на щеката (условието е само едно - той да участва на PTC Victoria Bulgarian Open).

 

Голямата награда е среща с Рони О'Съливан! Тя ще бъде присъдена след жребий между всички участници, отговаряли правилно на въпросите след края на играта.

 

Ето какво каза Ракетата Рони О'Съливан на българските фенове на снукъра:

 

„Здравейте, български фенове на снукъра!

 

Аз съм Рони О'Съливан и с нетърпение очаквам да участвам в турнира Victoria Bulgarian Open.

 

Купете си билети и елате да ме гледате от 7-ми до 9-ти юни. Ще бъде забавно.

 

Не мигвайте, за да не ме изпуснете", добави Рони с чувство за хумор, защото именно по този начин е обявяван на влизане в залите на другите големи турнири - „Ако мигнете, ще го пропуснете, това е Ракетата Рони О'Съливан".

 

Ето и видеото с 5-кратния световен шампион и гений на играта.

 

 

Ако сте истински снукър фен и желаете да получавате компетентна информация за света на любимата игра, харесайте страницата във Фейсбук Snooker PTC Bulgaria!


Само в нашия специализиран сайт Snooker.Sporta.bg можете да се запознаете с българските майстори на щеката и да получите актуални новини за предстоящия турнир от сериите РТС в София.