ВИДЕО: Хамилтън шокира всички в Малайзия, върна се в МакЛарън

снимка: БТА

Люис Хамилтън изкара над едно десетилетие в екипа на МакЛарън, като британският отбор се грижеше за нуждите на пилота, докато той беше далеч от Формула 1.

 

До миналия сезон изглеждаше немислимо световният шампион за 2008 година да напусне отбора на Рон Денис, но ето че той реши да смени обстановката и от тази кампания вече кара за Мерцедес срещу 30 милиона евро на сезон.

 

В днешното състезание той за първи път се качи на подиума с немския концерн, като това стана пред погледа на неговата годеница Никол Шерцингер. Но не това беше ключовият за Хамилтън момент в състезанието.

 

По време на вторите влизания в бокса Хамилтън отиде да смени своите гуми....при МакЛарън. Този момент прати в луд смях коментатори, анализатори и зрители, но Люис бързо поправи грешката си и отскочи 20 метра по-надолу при своите механици.

 

Реакцията на Никол като че ли казва всичко, като тя ококори очи и не можа да повярва как нейният любим може да направи подобна грешка.

 

От МакЛарън пък побързаха да споделят чрез своя акаунт в Туитър, че бившият им пилот е добре дошъл по всяко време при старите си работодатели, било то и по време на състезание като днешното.

 

Видео от комичната случка може да видите под статията.


F1 2013 Lewis Hamilton Erreur Pit Stop Sepangby LoscarF1