Американец към следващ съперник на Кобрата: Имаш голяма уста, но нямаш топки

Един от вероятните следващи съперници на Кубрат Пулев - Тайсън Фюри продължава да създава скандали около името си, като този път британецът бе атакуван словесно от американския ветеран Тони "Тигъра" Томпсън.

 

На 20 април Фюри ще се изправи срещу друг представител на САЩ - Стив Кънингам, а по предварителен план, победителят от този мач трябва да си оспорва с Кубрат Пулев статута на претендент на световния шампион Владимир Кличко.

 

Наскоро Тони Томпсън шокира цяла Великобритания, нокаутирвайки изненадващо Дейвид Прайс, след което Фюри се закани, че ще отмъсти на Томпсън и ще вземе реванш в чест на родината си.

 

"Ще изляза срещу Томпсън и ще покажа на Дейвид Прайс, как трябва да се действа със старец като Томпсън. Гарантирам ви, че той няма да издържи повече от три рунда. Не искам всички американци да си мислят, че Дейвид Прайс олицетворява британския бокс", заяви тогава Фюри.

 

Sporta.bg припомня, че устатият англичанин се закани и на българската Кобра, заявявайки, че ще победи действащия европейски шампион в тежка категория.

 

Тони Томпсън реагира на думите на Тайсън Фюри, заявявайки, че британецът има "голяма уста", но "няма никакви топки". Нещо, което преди време бе намекнато и от самия Кубрат Пулев.

 

"Тайсън Фюри не спира да говори и не проявява уважение към никого, но той дори нямаше куража да се изправи срещу собствения си сънародник (Дейвид Прайс, б.а.), когото аз спрях за два рунда", възкликна "Тигъра" Тони Томпсън.

 

"А ако аз изляза на ринга срещу него, тогава го очаква същото наказание. Тайсън Фюри се държи, сякаш вече е световен шампион, но нека погледнем реално на нещата - срещу кого се е изправял той? Тайсън не успя да нокаутира Дерек Чизора, нито Кинг Пин Джонсън. Говоренето е евтино, а аз имам чувството, че Стив Кънингам ще разкрие какъв измамник е той", добави американецът.