Фенки плакнат очи и въздишат по Григор Димитров

снимка: БТА

Първата ракета на България Григор Димитров, освен успехи в тениса, жъне такива и на нежния фронт. 21-годишният хасковлия се превърна в един от най-големите секссимволи, а славата му нараства главоломно, следвайки победите му на корта.

 

Мало и голямо вече плакне очи и въздишат по българския левент, а почитателките му не пропускат изгоден момент да засвидетелстват обичта си към него.

 

Последната запомняща се изява на Гришо беше на силния турнир в Ротердам (Холандия), където той достигна до полуфиналите, където бе спрян от аржентинския гигант Хуан Мартин дел Потро.

 

Напълно разбираемо, след участието му в надпреварата, броят на почитателките на българския талант рязко скочи, а не малко от тях споделиха впечатленията си от чара му в социалните мрежи.

 

"Току-що видях Григор Димитров да излиза от съблекалнята. Страхотен е, вече съм влюбена в него", написа в "Туитър" фенка на име Алекс Ото. Друга дама пък възкликва: "Как може Григор да е толкова готин!".

 

"Той е най-сладкият тенисист, който съм виждала", не издържа трета, а коментарите продължават в същия стил, като някои от тях могат да бъдат определени дори като нецензурни.

 

Sporta.bg припомня, че едно от многото прозвища на Григор Димитров е "Казанова на тениса". Той бе наречен така от американски журналист, като първо му бе приписвана връзка със Серина Уилямс, а след тръгнаха слухове, които все по-упорито продължават и до днес, че Гришо и руската дива Мария Шарапова са нещо повече от приятели.

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите