ВИДЕО: Берлускони се забърка в нов скандал

Собственикът на Милан Силвио Берлускони отново е в центъра на скандал. Италианка поиска публично извинение от бившия министър-председател на страната, заради отправена грубиянска шега на сексуална основа от сцената, дни преди изборите.

 

30-годишната Анджела Бруно сподели, че 13-годишната й дъщеря е плакала с дни, след като станала свидетел на случката.

 

„Искам извинение от името на всички италиански жени, защото никоя от нас не трябва да търпи подобни обиди, независимо дали е на работното си място или извън него. Не искам повече такава Италия, и надявам се никой не я иска такава," сподели Анджела.

 

76-годишният Берлускони, който и без това в момента е подсъдим за секс с непълнолетна проститутка, е и кандидат отново да влезе в парламента на предстоящите избори.

 

Госпожа Бруно представяла договор на Берлускони по време на церемония преди дни, когато той я поставил в много неудобна позиция пред всички присъстващи.

 

„Свършваш ли? Само веднъж ли? Колко пъти свършваш? На каква честота?", я попитал той с мазна усмивка. Хората наоколо избухнали в смях.

 

„Изглежда ми като добро предложение", добавил Берлускони, след което накарал жената да се обърне, за да я огледа, и завършил - „Да, убедителна оферта", след аплодисментите на публиката.

 

Видеото с инцидента има над 950 000 гледания в YouTube. Бруно споделя още, че се е почувствала неудобно да се противопостави на Берлускони на сцената, но сега настоява за извинение.

 

„Той може би си мисли, че е смешно, но ако иска да представлява Италия, трябва да се държи по друг начин. Не може да му се разминава", заяви тя.

 

Вижте скандалното видео: