Пиронкова зарязала гаджето си след поредната му изневяра

снимка: SPORTA.BG

Ракета номер 1 на България Цветана Пиронкова няма много основания за радост през 2013-та година.

 

Пловдивчанката записа пет поредни отпадания в първи кръг на различни турнири и дори е застрашена от изпадане от топ 50 на женския тенис елит.

 

Оказа се, че Цвети има лични причини да не се представя убедително на корта - тя от известно време е измъчвана от любовна мъка.

 

Известно е, че Пиронкова има интимни отношения с бившия футболист на Локомотив (Пловдив) Михаил Мирчев, но честите му изневери са провокирали Цвети да го зареже.

 

На няколко пъти в Пловдив се говореше, че Мишо не престава да кръшка на тенисистката дори без да се притеснява дали тя ще разбере.

 

Също така скандалите между двамата били свързвани именно с неговите забежки, като той не е имал намерение да спира, когато Цвети го е хванала в крачка.

 

В крайна сметка Пиронкова единствено си е изхабила нервите по него и е решила да сложи точка на връзката им, защото получавала единствено стрес, който се отразява на играта ѝ.

 

Въпреки всичко близки до Цвети са сигурни, че тя още обича Мишо и затова е още по-съсипана от раздялата им, въпреки че реално е направила правилна стъпка напред в живота си.