Емо Костадинов: Никой не знае какъв е Майкъла в ЦСКА

снимка: SPORTA.BG

„На "Армията" ситуацията е "организиран хаос". До колкото познавам Гриша Ганчев не мисля, че той ще влезе в партньорство с друг начело на футболен клуб", коментира за в-к „Преса" бившият спортно-технически директор на "червените" Емил Костадинов.

 

Ганчев е изключителен професионалист и не вярвам ситуацията на "Армията" да го задоволява. Иначе мога да кажа, че в ЦСКА няма далавери. В това съм сигурен или поне не съм ставал свидетел на такива неща.

 

Времето ще покаже дали Йешич е точният човек за треньорския пост. Но ако начинът, по който се управлява ЦСКА, не се промени коренно, едва ли ще има успехи. Георги Илиев наговори доста неща, които бяха пълна лъжа", допълни Костадинов.

 

"Той обвини и обиди много хора. Човек, който работи в ЦСКА и е на този пост, трябва да внимава какво говори и какви ги върши. Самият той не знае какво работи. Никой не знае какъв е Майкъла в ЦСКА. И аз не знам каква му е функцията. Обещаваше как всичко ще зависи от него, но май не е така. С нови директори и смяна на треньорите през 3 месеца, няма как да се постигат успехи", завърши Костадинов.