Собственикът на ПСЖ: Искам Роналдо и Моуриньо

снимка: Guliver/Getty Images

Сауд бин Абдулрахман Ал-Тани, собственик на Пари Сен-Жермен и член на Катарския Олимпийски комитет, недвусмислено посочи желанието си за бъдещото развитие на клуба.

 

„Разбира се, че искам Моуриньо и Роналдо в ПСЖ", коментира членът на катарската кралска фамилия на директен въпрос от страна на френския Canal +.

 

"Ние сме едни от най-добрите във Франция и Европа, надяваме се скоро да сме номер 1 в Европа и света. Искаме да спечелим Шампионската лига", продължи да изрежда амбициите си Ал-Тани.

 

Той може да си позволи да купи и Моуриньо, и Роналдо, но е спорно до колко неговото предложение ще се окаже примамливо за звездите на Реал Мадрид.

 

В момента ПСЖ е ръководен от Карло Анчелоти и се намира на 1-во място в класирането на Лига 1, след като надви Лион с 1:0 и се изравни с тима по актив - 35 точки.

 

Анчелоти не можа да донесе титла на парижани миналия сезон, но сега с още по-солидната финансова подкрепа на катарците и наличието на Златан Ибрахимович тимът е устремен към златото.

 

В Шампионската лига ПСЖ спечели своята Група А и ще очаква по-лек жребий за осминафиналите, като не е тайна, че настроенията в Париж са за триумф в най-престижния футболен турнир.