Капитана: Ракетата ще се завърне в "Крусибъл"

Финалистът от последното Световно първенство в Шефилд - Алистър "Капитана" Картър, е убеден, че световният шампион Рони О'Съливан ще се завърне на голямата снукър сцена именно в театър „Крусибъл", за да защити своя триумф от 2012-а година.

 

В началото на ноември Ракетата обяви, че няма да играе повече до края на сезона, след като записа едва едно участие на PTC турнир в Гдиния, Полша. Тогава той сподели, че се отказва поради лични причини.

 

Засега той не дава признаци за завръщане, като февруари е крайният срок, в който О'Съливан може да даде заявка за участие на Световното първенство. Картър смята, че Рони няма как да пропусне шанса да се завърне триумфално в „Крусибъл".

 

"Мисля, че ще се върне за Световния шампионат", настоя Капитана, който игра срещу Ракетата в демонстративен двубой в Полша.

 

"Не ми пука какво казват всички - няма начин той да пропусне този турнир. Поне така си мисля. Бяхме в Полша и ми сподели някои негови проблеми, които обаче няма да дискутирам с вас.

 

"Мисля, че той ще се завърне, но той вероятно няма да знае кога, докато не стане една сутрин и не го реши. Дори тогава не знам дали ще знае какво точно иска", завърши Картър, който в момента участва на Шампионата на Обединеното кралство.