Ристосков изригна и заплаши Майкъла със съд

галерия:

снимка: Булфото

Съдията Христо Ристосков отговори гневно на критиките към него от страна на ЦСКА заради мача с Лудогорец в турнира за Купата на България.

 

„Червените" спечелиха с 2:1 гостуването си в Разград, но главният арбитър си навлече недоволството им, защото не отсъди дузпа в тяхна полза.

 

След срещата изпълнителния директор на ЦСКА Георги Илиев и старши треньорът на „армейците" Стойчо Младенов възроптаха срещу отсъжданията на рефера.

 

Sporta.bg припомня, че ЦСКА пусна официална жалба срещу Ристосков и публикува на официалния си сайт видео с няколко доста спорни негови решения.

 

31-кратните шампиони не са единствените, които имат претенции от съдийството на Ристосков, след като и Ботев (Пловдив) пусна жалба срещу него заради двубоя с Пирин (Гоце Делчев).

 

Ристосков обаче отговори гневно на Майкъла чрез социалната мрежа Фейсбук и го засипа с обиди и епитети.

 

Ето и написаното на профила на съдията:

 

"Кой си ти бе, Майкъл? Комунист, заешко сърце, слагач на силните на деня, подмазвач и подлизурко. Дните ти в ЦСКА са преброени, понеже не ставаш за нищо.

 

Навремето ролята ти в националния отбор бе да продадеш някой чифт дънки на черно. Това поне го можеш, защото играеше с ботуши.

 

Празнодумко, лопоторко, говориш само глупости, без да казваш нищо. Ще подам жалба в Арбитражния съд в Лозана срещу оценката на съдийския наблюдател...".