ВИДЕО: Колко груб бе фаулът на Бандаловски?

Иван Бандаловски левитира между двата полюса с представянето си вчера по време на интригуващия сблъсък с Дания на националния стадион „Васил Левски".

 

Бранителят на ЦСКА асистира с прекрасно центриране за гола на Димитър Рангелов още в 7-ата минута и така даде тонус на играта на „лъвовете", които започнаха да разиграват със самочувствие срещу пасивните датчани.

 

Само 20 минути по-късно обаче Бандата съвсем преобърна развоя на събитията с необмисленото си влизане в краката на Даниел Вас, което му коства директен червен картон в прекалено ранен етап от двубоя.

 

Съдията Тони Шапрон не се поколеба да изгони десния защитник, като по този начин лиши националите от по-разкрепостено поведение до края на срещата. Любослав Пенев пък няма да може да разчита на Бандаловски за мача с Чехия във вторник и по този начин се увеличават кадровите му проблеми.

 

Sporta.bg припомня, че именно бранителят на ЦСКА беше извикан спешно в лагера на българите заедно с колегата си „армеец" Михаил Венков. Причината за това беше наказанието на Веселин Минев за цели 2 мача, както и текущата санкция на Светослав Дяков, който пък си изкара червен картон в двубоя с Армения.

 

Датчаните са сигурни, че Бандаловски е бил изгонен заслужено, като потърпевшият Вас определи интервенцията като „безумна".

 

Капитанът на България Ивелин Попов сподели, че съотборникът му е заслужавал само жълт картон.

 

Селекционерът Любослав Пенев изказа негодуванието си от съдийските отсъждания след края на мача.

 

На същото мнение беше и президентът на БФС Борислав Михайлов, макар да посочи, че Бандаловски е прегорял в срещата с Дания.

 

Ето и видео от конкретната ситуация - колко груб бе фаулът?

 

 

Ето и видео от най-интересните ситуации в срещата