Кубрат Пулев обясни за провалената пресконференция с Кличко

снимка: Facebook/Kubrat Pulev

Претендентът за световната титла Кубрат Пулев отново изрази разочарование от световния шампион Владимир Кличко, след като днес софиянецът отказа да се яви на пресконференцията пред медиите в Хамбург.

Българският боксьор демонстративно застана на вратата на залата и отказа да влезе, след като се оказа, че само трима души от неговия щаб имат право да го придружат на събитието.

В изявление за официалната си Фейсбук страница, Кубрат Пулев разкритикува световния шампион от Украйна, заявявайки, че "не му отива" подобно държание, броени дни преди сблъсъка в "о2 World", Хамбург.

"Всички журналисти дойдоха при нас навън за интервюта", заяви Кубрат Пулев в телефонно интервю и добави, че е отказал да влезе на пресконференцията без шефа на промоутърската му компания.

"Това не отива на световен шампион на четири федерации с толкова голям опит и с такова име. Не му отива това държание", допълни той.

Кобрата се закани, че и този ход на Владимир Кличко и неговият щаб няма да го разконцентрират преди така важния двубой в събота.

"Искат да ни притиснат по всякакъв възможен начин да ни е некомфортно. Една психологическа игра, за която те изобщо нямат представа, че аз съм толкова добре подготвен. Все пак съм от България", заяви претендентът за световната титла.