Димитров и Шарапова се пускат на смесени двойки?

Мария Шарапова и Григор Димитров са най-актуалната и интересна двойка в тениса, но сега те ще пренесат партньорството си и на корта, гласят слухове около провеждащия се в момента тенис турнир "Уимбълдън".

Двамата тенисисти почнаха отлично в третия турнир от Големия шлем, като Димитров вчера надигра с 3:0 сета Райън Харисън от САЩ, докато днес рускинята почна с убедителна победа над Мъри.

Двойката в живота обаче е решила да вдигне още малко популярността си, като двамата са решили да се позабавляват в турнира за смесени двойки. Разбира се, организаторите не са им отказали и са им дали уалд кард, но засега това продължава да не е официално потвърдено.

Шарапова и Димитров за пръв път биха играли на двойки, ако действително се пуснат в турнира на "Уимбълдън". Гришо обаче познава добре играта, тъй като е играл заедно с Цвети Пиронкова за Хопман къп.

Жребият за турнира е на 25-и юни, сряда, като със сигурност ще стане ясно дали Гришо и Маша са получили разрешение да играят при смесените двойки. Винъс Уилямс и Джон Иснър е другата двойка, която е получила уайлд кард днес.