Андреа: Кубрат е властен, а аз не обичам да ме командват

снимка: bTV

Приятелката на Кубрат Пулев Андреа разкри, че двамата са минали през много премеждия във връзката си, но винаги са пазели хармонията в отношенията помежду си.

 

Според известната певица и двамата са успели и никой не е комплексиран от постиженията на другия. Андреа отново подчерта, че са говорили за сватба, но все още нищо не е организирано, няма насрочена дата и щастливата двойка не бърза да мине под венчилото.

 

"С него сме минали през много премеждия. Той е властен характер, а аз не обичам да ми казват какво да правя", каза Андреа в предаването по bTV "Нека говорят".


„Но може би е нормално жената да отстъпва. Трябва да има хармония в отношенията.


Никого не е ударил още заради мен. А мен не ме е страх от него, защото е прекалено умен, за да си позволи физическа грубост срещу жена. Това го правят само глупавите мъже. А за мен е гордост, че съм до такъв мъж.


Ние и двамата сме успели и никой не е комплексиран. А за жената е най-добре, когато мъжът е по-успял от нея. С него сме заедно от седем години, говорим и за сватба, и за деца.


Но на този етап ще запазим намеренията си в тайна. Да, искам голяма сватба, а за деца може би още ми е рано. Може би след 4-5 години. Нищо друго не мога да кажа", коментира Андреа.