Sky Sports: Вилиан за 5 години в Тотнъм

Трансферът на атакуващия халф Вилиан в Тотнъм вече е факт, гръмнаха Sky Sports, които обявиха транфера за сигурен.

 

Играчът на Анжи (Махачкала) се е разбрал за личните си условия с "шпорите", като ще подпише договор за 5 години, но сумата, която ще получи, не е спомената.

 

Това ще е рекорден трансфер за отбора, тъй като за бразилецът ще бъдат броени 30 милиона паунда, а това е третото голямо попълнение за Тотнъм. Преди Вилиан на "Уайт Харт Лейн" дойдоха Паулиньо и Солдадо съответно за 17 и 26 милиона паунда.

 

За подписа на Вилиан Леви се пребори с конкуренцията на Ливърпул, който отказа да покрие исканите от руския тим 30 милиона паунда. Очаква се утре той да премине медицински прегледи и да бъде представен официално.

 

С това трансферите на отбора няма да спрат, като в момента Тотнъм е в напреднали разговори за крилото на Рома Ерик Ламела, който ще бъде закупен срещу 30 милиона евро. Според запознати, сделката ще е факт до края на седмицата.

 

Вероятно след осъществяването и на последния трансфер Леви ще финализира преминаването на Бейл в Реал Мадрид за 93 милиона паунда. Засега единственият проблем е нежеланието на Коентрао да подпише срещу предложените му от Тотнъм условия.