Агентът на Мюлдер побесня: В Левски си правят каквото искат!

снимка: Булфото

Уини Хаатрехт, агент на натирения от Левски Дъстли Мюлдер, пристига другата седмица в София, за да говори с ръководството на "сините".

 

Мениджърът е бесен от решението на Наско Сираков да изхвърли защитника от тима.

 

"В Левски се самозабравиха. Те си мислят, че всичко им е позволено. През февруари удължиха договора на клиента ми с две години, а сега искат просто ей така да го освободят.

 

В България нещо са се заблудили, че могат да си създават собствени правила", заяви Хаатрехт.

 

Sporta.bg припомня, че агентът на Кристовао Рамос също се изказа остро по адрес на ръководството, което смята да се отърве и от португалеца.

 

Мюлдер беше привлечен от сините през 2010 година. Оттогава до освобождаването си "черното лале" е живял във вилата на Камата в Драгалевци, като клубът е плащал наем от 2000 евро. Холандецът е имал клауза в договора за осигуряване на къща от отбора.

 

Недолюбваният холандец е бил любимец на митичната тъща на Стоичков Пепа Митова, която движи имотната рента на фамилия Стоичкови.

 

Заради грижите по къщата и доброто поведение холандецът се е ползвал с привилегията да отглежда 2 кучета, 6 котки и костенурка.

 

Такъв минизоопарк не е имал нито един от наемателите на Камата. Сумата от над 50 000 евро също е повлияла за доброто отношение към Мюлдер, който живееше в София със съпругата си и и двамата си синове.

 

В един момент дори имаше вариант той да заиграе в Литекс, когато Стоичков водеше тима. Заплатата от 13 000 евро обаче се оказа пречка пред трансфера, пише вестник "Труд".