Напрежение на "Герена"! Разтърваха две от звездите на Левски

снимка: levski.bg

Двама от футболистите на Левски за малко не се сбиха на днешната тренировка на тима.

 

Централният нападател Цветан Генков и холандското крило Гари Родригес се хванаха за гушите, като това се случи веднага след двустранната игра на "сините". Левски продължава да се готви за утрешното си гостуване на Пирин (ГД) в мач от 3-ия кръг на първенството.

 

Неприятният инцидент се разигра по време на тренировката, когато Генков се отправи към Родригес, търсейки му обяснение за несериозно отношение към заниманието.

 

Темпераментният холандец от своя страна не остана равнодушен, а единствено бързата намеса на помощниците на Йоканович предотврати батални сцени на "Герена".

 

Припомняме, че Гари Родригес показа бурния си нрав и по време на гостуването на Ботев в първия кръг. Тогава холандецът посегна без топка на Веселин Минев, което и доведе до изгонването му от игра.

 

В последствие Родригес бе глобен от клубното ръководство, като нищо чудно холандецът да се бръкне още веднъж, заедно с Цветан Генков.

 

Старши-треньорът на "сините" Славиша Йоканович прие спокойно ситуацията, явно смятайки, че такива сцени са част от футбола.