"Сън": Тотнъм отказа 81 милиона за Гарет Бейл

снимка: Guliver/Getty Images

Ръководството на Тотнъм е отхвърлило рекордна оферта в размер на 81 милиона лири за голямата си звезда Гарет Бейл, твърди в днешното си издание таблоидът „Сън".


Предложението е дошло от испанския гранд Реал Мадрид, като подобна сума би направила уелсеца най-скъпия футболист в историята. Припомняме, че през 2009 година отново Реал Мадрид плати 80 милиона лири на Манчестър Юнайтед за Кристиано Роналдо.


Новината на „Сън" идва само няколко дни, след като „Марка" съобщи, че самият Бейл е настоял пред президента Даниел Леви да бъде пуснат на „Бернабеу".


Междувременно от Тотнъм продължават да твърдят, че клубът преговаря за нов договор със своята голяма звезда. „Сън" обаче се позовава на източници от Испания, според които подобни разговори не са се водили от миналата година.


„Преговорите с Гарет Бейл продължават", довери мениджърът на клуба Андре Вилаш-Боаш преди контролата със Саут Чайна.


Появиха се и спекулации, че Гарет Бейл отказва да играе за „шпорите" по време на азиатското турне на Тотнъм. Уелсецът не взе участие при загубата от Съндърланд преди няколко дни, като според някои твърдения, той дори не тренира с отбора.


Андре Вилаш-Боаш увери, че Бейл е бил съхранен поради контузия, но близки до състезателя хора твърдят, че той няма подобни проблеми.