Цимбика шокира - бил жертвата, а не агресора

снимка: Булфото

Поредният тотален абсурд на "Българска армия" с участието на "Титан" продължава с пълна сила, след като днес Калоян Стоянов - Цимбика, беше освободен от ареста след 72 часа и гаранция от 1000 лева.

 

Приближеният до бившите собственици на тима бияч беше задържан, след като нахлу в съблекалнята на ЦСКА и заплаши Младенов по особено жесток начин. Разбира се, Цимбика се оказа в затвора след своеволието си.

 

ТВ7 обаче съобщава, че в ситуацията настъпва обрат, след като човекът, който щял "да разпори корема на Стойчо с винкел", си е изкарал медицинско свидетелство за нанесени леки телесни повреди от страна на Стойчо Младенов.

 

Адвокатите са били категорични, че това е опит за провокация от страна на Младенов, който бил ядосан за предишното си уволнение през зимата.

 

В крайна сметка, Цимбика бе освободен, а крайната присъда трябва да стане ясна на 2-и август. Адвокатите на Стоянов очакват пълно оневиняване.

 

"Не са налице никакви предпоставки за неговото задържане. Той е пострадалото лице, а не жалбоподателят му", сподели адвокатът на Стоянов.