Все още преговарят за мач между Кобрата и Дженингс

снимка: Булфото

Възможността за мач между европейския шампион Кубрат Пулев и американеца Брайънт Дженингс все още не е напълно пропаднала.


През миналия месец Кобрата обяви чрез официалната си страница във Фейсбук, че именно роденият във Филаделфия Дженингс ще бъде следващият му съперник след почти едногодишно прекъсване.


В последствие обаче самият Дженингс посочи,че изобщо не знае за преговори между неговите промоутъри и "Зауерланд", а с времето стана ясно, че такъв мач вероятно няма да има.


Това застави Пулев в трудна позиция, имайки предвид, че мачове със софиянеца вече отказаха Томаш Адамек и Тайсън Фюри. Българинът все още е в позиция да се бие в елиминационен мач на Международната боксова федерация, а печелейки го да си гарантира статут на претендент на Владимир Кличко. Противници за Кобрата обаче няма.


Появи се информация, че в отчаянието сиКубрат Пулев може да се изправи за втори път срещу руснака Александър Димитренко, което обаче не е приемано с голям ентусиазъм от феновете.


Надежда за далеч по-интригуващ мач между Пулев и Брайънт Дженингс обаче все още има.


Промоутърите на Кубрат от "Зауерланд" се свързаха с Дженингс чрез социалната мрежа Twitter, като американецът ги призова да разговарят с мениджъра му Джеймс Принс.


Германците откликнаха на молбата на Дженингс, като разговори между тях и представителя на американеца вероятно предстоят.