Непобеден американец: Не ме е страх от Кобрата

Преди повече от седмица излезе информация, че поредният съперник на Кубрат Пулев се е отказал от мач с него, а в същото време официалната страница на Кобрата потвърди, че той ще се изправи срещу Брайънт Дженингс.

 

До ден днешен това не получаваше потвърждение от различни източници, но в крайна сметка самият американец разкри, че иска да се бие с българската звезда. Въпреки това той разкри, че всичко е въпрос на пари.

 

"Знам, че сме получили оферта и знам, че моите агенти вече водят преговори с тези на Кубрат Пулев", коментира Дженингс, цитиран от ringpolska.pl

 

Преди време имаше преговори между двете страни за бой между двамата в софийската зала "Арена Армеец", но тогава не се стигна до сделка, а американецът коментира по-късно, че не е съгласен заради заплащането, което е щял да получи.

 

"Не ме е страх да се бия с Кобрата, но няма да изляза на ринга без прилично заплащане. Преди време той искаше да се бием, но ми предложи 25 хиляди долара. Сега офертата е двойно по-висока, така че ще видим", каза още Дженингс, който няма загуба на ринга.

 

Говори се, че двамата може да се бият и в САЩ, където американецът определено ще има предимство. До момента той има 17 победи, 9 от които с нокаут.

 

Официален мач все още няма, като преди Дженингс Кобрата получи откази от Адамек, Фюри, Чакаев, Кличко и Дейвид Хей.