Окончателно: Кубрат Пулев се изправя срещу Брайънт Дженингс

Най-проспериращият боксьор в света Кубрат Пулев вече знае името на следващия си съперник, като той е американският боксьор Брайънт Дженингс.

 

Първоначално Кобрата трябваше да се бие с Руслан Чагаев, но руснакът се отказа поради незнайни причини и се смяташе, че българският №1 ще трябва отново да се бие с Александър Димитренко, от когото взе европейската титла през май миналата година.

 

Сега обаче настъпва поредна промяна в мача на Кобрата, като до момента не се знаят повече подробности, освен че Пулев ще се изправи срещу Дженингс, съобщават на официалната страница на боксьора във Фейсбук.

 

Интересен факт за американеца е, че той проплака в началото на юни, че е отказал мач с Кобрата заради малкото пари, които му предлагат - 25 хиляди долара, и то за мач в "Арена Армеец" в София. Сега обаче Дженингс е сменил мнението си.

 

През последната година много се спекулираше с кого ще се бие Пулев, като поред мачове отказаха Дженингс, Бойцов, Фюри, Хей и други.

 

Очаква се скоро всичко да е официално. Битката срещу Чагаев пък бе нагласена за 24-и август в Германия, като е много вероятно именно тогава Кобрата да се изправи срещу Дженингс.