Няма шанс Гъргоров да остане в Лудогорец

снимка: Булфото

Вече няма никакъв шанс Емил Гъргоров да остане в Лудогорец и следващия сезон. Още през януари Бадема разкри, че напуска Разград през лятото.

 

Въпре­ки това босът на шампионите Кирил Домусчиев си оста­ви вратичка капи­танът на тима да остане, като каза: „Емо е легенда на Лудогорец и ще уважим всяко едно негово решение".

 

Фактът, че на­последък той не попадаше дори в групата на отбора, обаче е прелял ча­шата и Гъргоров е решил окончател­но, че ще напусне. Ивайло Петев вър­на бившия си гол­майстор в състава едва за двубоите с Етър (5:1) и Славия (2:1), припомня вестник "Меридиан Мач".

 

Преди това той стоеше на три­буните, като офици­алната причина бе контузия. Очаква­нията са, че Баде­ма ще остане на пейката и за мача, който ще реши тит­лата с Левски на „Герена". Титуляр ще започне Роман Безяк, отбелязал 5 гола в последните З мача.

 

Още едно от не­щата, които са на­карали Гъргоров да реши окончателно да напусне, е, че е бил вземан на ла­гер от Ивайло Пе­тев, а след това до­ри не попадал сред 18-те, което е доста грубо.

 

Все още не е яс­но къде Бадема ще продължи своята кариера. Много е вероятно това да е далечна Азия, като към него има инте­рес от няколко ки­тайски клуба. Вари­ант е и Русия. Ина­че не е тайна, че от ЦСКА винаги биха приветствали за четвърти път своя бивш капитан и лю­бимец на сектор Г.