Черно море размисли за жалбата

Ръководството на Черно море реши да не подава жалба срещу Николай Йорданов за съдийството му по време на двубоя с Черноморец (3:3) в Бургас.

 

"Моряците" имаха претенции към някои отсъждания на главния арбитър, но в крайна сметка решиха да не "нагнетяват напрежението", имайки предвид многото скандали около българските съдии напоследък.

 

Ето и изявлението на Черно море, публикувано на официалната уебстраница на варненския клуб:


"След като изгледаха внимателно видеозаписа на двубоя с Черноморец Бс , от ръководството на Черно море решиха да не подават жалба до СК към БФС. От спортно-техническия щаб на моряците продължават да считат че са ощетени най-вече в две ситуации. Това са попадението на Кристиан Идалго в 67-ата мин , който си поведе топката с гърди , но заради сигнал на асистента, че испанеца е играл с ръка - главния съдия Николай Йорданов отмени гола.


Остават и големи съмнения за засада при 3-ия гол на домакините , но гледната точка на камерата не позволява да се анализира цялата ситуация. Варненци считат че има тенденция във въпросните отсъждания, както и при фрапиращите ощетявания на клуба в мачовете с Лудогорец, Левски и Славия.


С оглед на натрупалото се в последните няколко кръга напрежение от допуснатите много реферски грешки , от Черно море все пак решиха да дадат картбланш на родните арбитри да ръководят безпристрастно оставащите срещи от първенството.


Пресслужба на ПФК Черно море"