ВИДЕО: За вас, ценители - филм за легендата Джеймс Хънт

снимка: Guliver/Getty Images

Феновете на Формула 1 ще могат да се насладят на специален филм, създаден, за да опише невероятния живот на легендата Джеймс Хънт.

 

От прекалено много време насам по кината не се е пускал достойна за похвали продукция, която да е инспирирана по някоя от магическите истории на Формула 1 и режисьорът Рон Хауърд се е заел да поправи тази грешка.

 

Знаменитият Джеймс Хънт остава завинаги в историята на Кралските гонки като един от най-талантливите, най-харизматичните и най-безкомпромисни пилоти.

 

Също така неговите най-силни години са във времената, когато човек е влизал в болида със знанието, че има огромен шанс да загине, защото през 70-те години на миналия век безопасността е била на нищожно ниво спрямо наши дни.

 

Главната роля на Джеймс Хънт е поверена на Крис Хемсуърт, когото любителите на холивудските продукции познават прекрасно заради въплъщението му на арогантния войн полубог Тор.

 

Хемсуърт участва не само в едноименния филм „Тор: Богът на гръмотевиците", но и в „Отмъстителите", така че ролята на великия Хънт определено попада в добри ръце.

 

Видеото по-долу е официалният трейлър на филма „Треска" (Rush), който феновете на романтичната и златна епоха на Формула 1 ще могат да се насладят през септември месец 2013-та.

 

Ето трейлърът на филма, чиято главна сентенция е: "Колкото по-близо си до смъртта, толкова по-жив се чувстваш":